Els preus del transport públic de Reus es congelaran durant el 2015

El bitllet senzill costarà 1,25 euros i la targeta de deu viatges tindrà un preu de 7,90

Redacció

Whatsapp
Un usuari de la línia 60, ahir en el moment de pagar.  Foto: Alba Mariné

Un usuari de la línia 60, ahir en el moment de pagar. Foto: Alba Mariné

Aquesta mateixa setmana, el consell d’administració de Reus Transport ha proposat mantenir els preus de 2014 en totes les modalitats de títols de transport. D’aquesta manera, el bitllet senzill d’autobús costarà 1,25 euros, el bitllet senzill del servei especial a l’Aeroport de Reus es mantindrà en 3 euros i la targeta de deu viatges seguirà tenint el preu de 7,90 euros.

Esforç

El regidor de l’Ajuntament de Reus responsable de Reus Transport, Marc Arza, destaca l’esforç per mantenir els preus de Reus Transport un any més i posa de relleu que aquesta política s’acompanya d’una millora del servei, com les noves parades de la Línia 60 per cobrir la zona de Mas Iglesias i la modificació d’horaris per afavorir els barris Fortuny i Montserrat.

La targeta de transport T-10 és una targeta multipersonal que permet fer 10 viatges en un termini de 3 mesos a partir de la data de la primera validació de cada recàrrega. La T-10 emmagatzema com a màxim 5 recàrrregues de 10 viatges i permet el transbordament gratuït durant 1 hora i 15 minuts. La T-10 costa 7,90 euros i, com la resta d’abonaments de Reus Transport, es pot adquirir a quioscos i estancs de tota la ciutat.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También