Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els sobiranistes posen els cartells de l’AMI a les entrades de Reus

Un jutge va anul·lar l’adhesió de l’Ajuntament a l’associació independentista després d’un recurs de Ciutadans i Societat Civil Catalana

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del cartell que llueix des d’ahir a la tarda a l’avinguda de Tarragona. Foto: Anc-Reus

Imatge del cartell que llueix des d’ahir a la tarda a l’avinguda de Tarragona. Foto: Anc-Reus

Reus llueix des d’aquesta tarda dos cartells on es detalla que la ciutat està adheridad a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Els cartells han estat instal·lats per membres del moviment independentista a les entrades a la ciutat per les avingudes de Tarragona i Salou. A l’acte han assistit alguns regidors dels partits sobiranistes

Cal recordar que un jutge va anul·lar fa uns mesos l’entrada de Reus a l’AMI després de que el grup municipal de Ciutadans i l’entitat unionista Societat Civil Catalana presentessin un recurs. Arran d’aquesta decisió, l’Ajuntament de Reus va presentar un recurs d’apel·lació al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. A l’espera de que la sentència sigui ferma, l’equip de govern municipal va optar per no pagar la quota a l’AMI.

Reus es va adherir a l’AMI en el ple de l’Ajuntament del 13 de juliol del 2015 amb els 17 vots favorables de CiU–actual PDeCAT–, CUP, ERC i Ara Reus, davant dels 10 en contra del PP, PSC i C’s.

Temas

Comentarios

Lea También