Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els treballadors de l'Hospital de Reus acorden denunciar la direcció del centre

El comitè d'empresa ha convocat noves assemblees informatives aquest vespre per donar a conèixer la decisió al conjunt de la plantilla

Francesc Gras

Whatsapp
L'assemblea de treballadors de l'Hospital de Reus s'ha celebrat aquest dimarts al migdia. Foto: Alfredo González

L'assemblea de treballadors de l'Hospital de Reus s'ha celebrat aquest dimarts al migdia. Foto: Alfredo González

Els treballadors de l'Hospital Sant Joan de Reus han acordat aquest dimarts migdia en assemblea extraordinària interposar una denúncia contra la direcció del centre per incompliment del conveni laboral i per no pagar les retribucions variables per objectius. La plantilla ha pres la decisió després dels últims episodis viscuts al voltant del tancament dels comptes anuals de l'Hospital.

Aquest vespre, el comitè d'empresa ha convocat noves assemblees informatives per donar a conèixer al conjunt de la plantilla la decisió de denunciar a la direcció de l'Hospital, així com la intenció de convocar mobilitzacions i actes de pressió. 

Tal com ha recollit el Diari aquest matí, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, té previst reunir-se dijous amb el conseller de Salut, Toni Comín, per intentar redreçar l'equilibri pressupostari a l'Hospital de Reus.

Llegeix també: El hospital Sant Joan de Reus reconoce el déficit de tres millones y negociará con la plantilla

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También