Els treballadors del CMQ de Reus critiquen la posició de la CUP sobre el trasllat del centre

Exigeixen als cupaires que 'racionalitzin' el seu discurs perquè posa en perill la plantilla del consultori mèdic

19 mayo 2017 16:29 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els treballadors del Centre Mèdic Quirúrgic (CMQ) asseguren estar «molt preocupats» pel discurs de la CUP i el seu posicionament sobre el trasllat del centre mèdic a l’antic hospital. Segons un comunicat enviat aquest dissabte per les seccions sindicals de CATAC-CTS/IAC dels centres concertats del Camp i les Terres de l’Ebre, la possibilitat que l’Hospital Sant Joan absorbeixi els serveis i el personal del CMQ «no fa més que posar en perill les plantilles actuals. No cal ser gaire llest per veure que la reestructuració i adequació comportaria molts acomiadaments».

Des del sindicat també deixen clar que «el posicionament de la CUP provoca un estat d’ansietat innecessària als treballadors del CMQ davant la incertesa que crea». Per tot plegat, el comunicat conclou: «Demanem a la CUP que racionalitzi el seu discurs tenint en compte la nostra realitat i dignitat professional. El discurs obvia la realitat d’un molt ampli col·lectiu de persones treballadores i grans professionals de la sanitat concertada».

No als tres milions d’euros

Les queixes dels treballadors del CMQ sorgeixen arran de la roda de premsa dels cupaires en la qual van assegurar que s’oposaven al trasllat del centre mèdic a l’antic hospital per la inversió de tres milions d’euros que requereix. La portaveu de la CUP, Marta Llorens, va declarar que la seva opció passava perquè tot el centre mèdic s’ubiqués a l’Hospital Sant Joan i que tota la plantilla del CMQ quedés absorbida pel mateix hospital.

Tot i així, també va deixar clar que el seu partit no es veia en condicions de prendre una decisió final per la manca de transparència que existeix dins el Grup Salut. «Ens faciliten la informació que demanem als consells en comptagotes i de forma totalment tendenciosa».

Comentarios
Multimedia Diari