Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els treballadors del Pere Mata rebutgen el preacord assolit entre comitè i direcció

Descontentament i problemes sindicals entre la plantilla

Redacció

Whatsapp
Imatge d´arxiu de les darreres protestes dels treballadors del Pere Mata  contra la direcció de l´empresa. Foto: Alba Mariné

Imatge d´arxiu de les darreres protestes dels treballadors del Pere Mata contra la direcció de l´empresa. Foto: Alba Mariné

La plantilla de treballadors de l’Institut Pere Mata i la direcció del centre continuen sense posar-se d’acord. En aquesta ocasió, els treballadors rebutgen el preacord que el sindicat CCOO –amb majoria al comitè d’empresa– va firmar amb la direcció el passat mes de gener. Aquest és el resultat després de que ahir es coneguessin els números del referèndum de validació sobre el preacord que va comptar amb una participació del 72,06% del cens. En total, 262 empleats del total de 467 vots emesos es van posicionar contraris a la decisió adoptada, mentre que 195 es van posicionar a favor per 9 vots en blanc i un de nul.

Cal fer menció especial al fet que el preacord ja va comptar, des del primer moment, amb l’oposició dels sindicats CATAC-CTS i UGT que no se sentien partícips del nou conveni consensuat. A més, també van criticar un conjunt de mesures entre les quals estan la no inclusió del cobrament del 3% destinat a incrementar la massa salarial, l’assumpció de més hores de feina o la intenció velada de voler reduir la plantilla. Falta per veure com evolucionarà la situació en les pròximes setmanes i el procés electoral per escollir nou comitè d’empresa.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También