Els veïns avisen que el cas de La Sedera de Reus continua obert

El president de la Federació de Veïns, Valentín Rodríguez, lamenta el rebuig del ple i critica la feina de l’equip de govern a excepció d’ERC 

19 septiembre 2018 09:13 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El debat al voltant del solar de La Sedera del passeig de Misericòrdia continua ben viu. Aquesta és la principal idea que es desprèn de l’article que el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), Valentín Rodríguez, va enviar ahir als mitjans de comunicació sota el títol ‘Retratats’.

Rodríguez comença lamentant el rebuig del ple a la moció que recollia les demandes de la Plataforma per La Sedera i en culpabilitza l’equip de govern, a excepció d’ERC, el PP i Cs.

«L’Ajuntament tenia i té l’obligació de fer una planificació de la ciutat, mitjançant el POUM, que no ha fet, després d’anys i anys de parlar sobre aquest tema», escriu, sense deixar d’assegurar: «La primera lectura positiva no és altra que saber qui està per la defensa del passeig, el seu entorn, de la participació ciutadana, de la planificació de ciutat, del comerç sostenible i qui està per la defensa dels interessos de les grans corporacions». 

La segona lectura que n’extreu de la votació és el fet de conèixer quines formacions estan a favor de la participació ciutadana «ara que les municipals estan a pocs mesos». «Això ho van entendre des d’ERC [...] i des del PSC [...] sumant-se tots dos a la proposta de la CUP». 

El president de la FAVR també es pregunta si el dret a la propietat privada que l’equip de govern va defensar al ple municipal «seria ben vista si, en lloc d’un supermercat, el negoci fos un prostíbul». 

Comentarios
Multimedia Diari