Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns coneixen el projecte del parc d’Àngel Guimerà de Reus

La millora s'ha redactat a partir del procés de Pressupostos Participatius 2018

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els veïns de l’entorn del parc d’Àngel Guimerà van conèixer aquest dimarts el projecte de millora. FOTO: Ajuntament de Reus

Els veïns de l’entorn del parc d’Àngel Guimerà van conèixer aquest dimarts el projecte de millora. FOTO: Ajuntament de Reus

L’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, van presentar aquest dimarts a la comunitat educativa de l’Escola La Vitxeta i a diversos veïns del carrer d’Àngel Guimerà els projectes definitius de millora d’aquests espais que s’han redactat a partir de la seva elecció i concreció materialitzada gràcies al procés de Pressupostos participatius 2018. 

En concret, es va presentar a l’Escola La Vitxeta el projecte per a la reestructuració de l’espai públic i viari de l’accés a la urbanització Sant Joan i a aquest centre educatiu. A la trobada hi van participar representants de l’equip directiu i docent de l’escola, així com de l’associació de mares i pares, a més de la persona que va signar la proposta perquè es millori la mobilitat i els espais d’accés al centre. 

L’alcalde i la regidora de Participació també van fer una reunió al parc d’Àngel Guimerà amb diversos veïns que van participar en la gènesi i definició de la proposta de millora d’aquest espai públic, ubicat al carrer del mateix nom. El projecte intenta donar solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona a través d’un procés participatiu com el tancat o la millora de la zona de jocs infantils.

Temas

Comentarios

Lea También