Els veïns coneixen el projecte del parc d’Àngel Guimerà de Reus

La millora s'ha redactat a partir del procés de Pressupostos Participatius 2018

23 enero 2019 10:42 | Actualizado a 23 enero 2019 10:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, van presentar aquest dimarts a la comunitat educativa de l’Escola La Vitxeta i a diversos veïns del carrer d’Àngel Guimerà els projectes definitius de millora d’aquests espais que s’han redactat a partir de la seva elecció i concreció materialitzada gràcies al procés de Pressupostos participatius 2018. 

En concret, es va presentar a l’Escola La Vitxeta el projecte per a la reestructuració de l’espai públic i viari de l’accés a la urbanització Sant Joan i a aquest centre educatiu. A la trobada hi van participar representants de l’equip directiu i docent de l’escola, així com de l’associació de mares i pares, a més de la persona que va signar la proposta perquè es millori la mobilitat i els espais d’accés al centre. 

L’alcalde i la regidora de Participació també van fer una reunió al parc d’Àngel Guimerà amb diversos veïns que van participar en la gènesi i definició de la proposta de millora d’aquest espai públic, ubicat al carrer del mateix nom. El projecte intenta donar solució a tres demandes realitzades pel veïnat de la zona a través d’un procés participatiu com el tancat o la millora de la zona de jocs infantils.

Comentarios
Multimedia Diari