Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns d'Horts de Miró renyen a Podem i neguen el mal estat del parc

Asseguren que el partit ha 'polititzat' una queixa que ja està resolta. L´emplacen a treballar pel barri en to constructiu

Francesc Gras

Whatsapp
Podem va reclamar aquesta setmana al govern que actués per millorar l´estat del parc tal com demanaven els veïns. Foto: pere ferré

Podem va reclamar aquesta setmana al govern que actués per millorar l´estat del parc tal com demanaven els veïns. Foto: pere ferré

Els veïns d’Horts de Miró s’han posat en contacte amb el Diari per desmentir i puntualitzar la denúncia que, des de Podem Reus, s’ha fet aquesta setmana reclamant millores urgents pel parc del barri. Des de l’associació veïnal lamenten el «to destructiu» que ha emprat el partit sobre una qüestió que desconeixen. Sobretot, apunten des de l’entitat, perquè la problemàtica es va tramitar al consistori fa mesos i ja està resolta. A més a més, també assenyalen que ningú de Podem Reus s’ha posat en contacte amb ells i que no tenen cap coneixement de què s’hagin recollit firmes de veïns queixant-se del mal estat del parc.

Per tot plegat, l’entitat veïnal considera que el partit ha «polititzat» una antiga queixa pel simple fet de voler criticar l’actual govern. Una situació que no és nova i que manifesten que ja van viure amb la zona d’esbarjo per a gossos del carrer Canonge Bové. En aquell cas, puntualitzen, es van sentir utilitzats pel partit dels socialistes.

«No entenem com a veïns i ciutadans d’aquesta ciutat que la política estigui desfasada i no vagin a esbrinar les veritables necessitats i preocupacions dels seus habitants», finalitza el comunicat invitant a tothom a utilitzar una visió més constructiva. També recorden que l’Associació de Veïns Horts de Miró està oberta a atendre a tots els residents i partits polítics per treballar de manera conjunta per millorar el barri.

El comunicat que Podem Reus va fer arribar a tots els mitjans de comunicació exigia al govern municipal que actués per a condicionar el parc i la seva zona de jocs infantils. La formació afirmava haver recollit les queixes dels veïns reclamant millors condicions higièniques i un terra nou.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También