Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Medi Ambient

Els veïns de Botarell aturen la tala de 64 moreres del poble

Els operaris anaven a iniciar aquest dimecres els treballs per talar els arbres, però l'oposició dels veïns ha aconsseguit aturar inicialment els treballs

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un grup de veïns, aquest dimecres al matí a Botarell, ha impedit la tala de les moreres. Foto: Alba Mariné

Un grup de veïns, aquest dimecres al matí a Botarell, ha impedit la tala de les moreres. Foto: Alba Mariné

Els veïns de Botarell han aconsseguit aturar, momentàneament, la tala de 64 moreres del Passeig de Ronda, una zona residencia pròxima a les piscinies municipals. 

Els operaris municipals s'han personat aquest dimecres al matí fins a aquest passeig per iniciar els treballs però s'han trobat amb l'oposició d'un grup de veïns, motiu pel qual han decidit ajornar, temporalment els treballs.

Les famílies que hi viuen en el Passeig de Ronda s'hi oposen a les tales d'aquestes moreres perquè consideren que la seva preséncia és imprescindible, sobretot durant aquests mesos d'estiu per l'ombra que fan.

Des de l'Ajuntament de Botarell lamenten la situació generada, però recorden que, durant el temps que el projecte ha estat a exposició pública, no s'ha presentat cap al·legació al respecte. L'alcalde, Lluís Escoda, també assegura que les obres de millora tant de la xarxa de l'aigua com de les voreres són necessàries perquè presenten un estat molt precari.

Sobre les moreres, Escoda diu que les que presentin un millor estat -al voltant d'una vintena- seran replantades en un pàrquing disuasori que estan construint.

SEGUIRÀ AMPLIACIÓ

Temas

Comentarios

Lea También