Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Elsa Rivero obrirà a Reus el 4art Festival Internacional del Bolero

La cantant cubana, coneguda com la ´Dama del Filin´, actuarà al Teatre Bartrina aquest divendres (21 hores)

Redacció

Whatsapp
Elsa Rivero, ahir al matí amb el director musical Robin Reyes, al Teatre Bartrina de Reus. Foto: DT

Elsa Rivero, ahir al matí amb el director musical Robin Reyes, al Teatre Bartrina de Reus. Foto: DT

La cantant Elsa Rivero, la ‘Dama del Filin i el bolero de Cuba’, obre al Teatre Bartrina de Reus aquest divendres 27 de maig, la quarta edició del Festival Internacional del Bolero. Rivero és una de les intèrprets del gènere ‘Filin’ i de bolero de més prestigi arreu del món. És la tercera ocasió en què aquest festival s’inaugura a Reus. A partir del mes de juny arribaran la resta de concerts a sales de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Olot,

Elsa Rivero va assistir ahir al Teatre Bartrina a la presentació del festival, acompanyada pel director musical del seu espectacle, Robin Reyes. L’artista cubana es va mostrar especialment emocionada amb el Teatre Bartrina, que segons va explicar li porta intensos records dels principals teatres de Cuba en què ella ha actuat al llarg de la seva trajectòria.

Plataforma cultural

Des de la direcció del festival, Yanni Munujos, va lloar les característiques del Teatre Bartrina i les condicions de la ciutat de Reus com a plataforma cultural i d’aquesta manera va justificar la tria de la capital del Baix Camp per engegar la programació. La sala Jamboree de Barcelona i les ciutats de L’Hospitalet de Llobregat i Olot són altres escenaris on arribarà el festival a partir del mes de juny.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, va agrair també a Rivero i tot l’equip del festival l’interès de realitzar per tercer any l’inici del cicle de boleros al Teatre Bartrina de Reus i va animar a la ciutadania i els aficionats a aquest gènere a no perdre’s la presència històrica d’Elsa Rivero a l’escenari reusenc.

Les entrades per al concert, previst pel proper divendres el dia 27 de maig (21 hores) ja es poden adquirir al Teatre Bartrina o a través de www.teatrebartrina.cat. Els preus de les entrades són de 15, 12 i 9 euros.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También