En marxa les obres de demolició dels ponts de la carretera de Maspujols

La R15 entre Reus i Les Borges del Camp romadrà tallada fins dilluns. El servei alernatiu ha funcionat sense incidències

19 mayo 2017 15:29 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les obres de demolició de dos ponts vells de la carretera de Maspujols (TV-704), que passen per damunt de la línia del ferrocarril que uneix Reus i Móra la Nova, han començat avui sense incidències remarcables. Les feines, que s’allargaran fins dilluns, s'han iniciat a primera hora del matí i, al migdia, ja s’havia retirat tota la infraestrutura referent al pont de menys dimensiones.

A conseqüències d’aquests treballs s'ha tallat la circulació ferroviària a la línia R15 entre Reus i les Borges del Camp i que es mantindrá fins que finalizin. Segons informen des de  Renfe, el servei alternatiu per carretera entre les estacions dels dos municipis ha funcionat sense incidències i sense afectar la resta de la línia.

La programació especial comptarà tots aquests dies amb un total de 36 autobusos per garantir la mobilitat dels viatgers en el trajecte afectat i els clients romandran informats en tot moment per per personal de Renfe. Tota la informació sobre els horaris i l’estat del servei es pot trobar al telèfon gratuït d’informació 900 410 041, o al web rodaliesdecatalunya.cat.

Els passatgers que viatgin en direcció Riba-roja d’Ebre s’hauran de baixar del tren a Reus i allà agafar l’autobús fins a les Borges amb els següents horaris: 7.58 h, 10.28 h, 15.00 h, 17.27 h, 18.58 h i 21.27 h. Pel que fa als viatgers que vagin en direcció Barcelona, hauran de baixar del tren a les Borges del Camp i anar en autobús fins a Reus amb aquests horaris: 7.27h, 8.58 h, 13.01 h, 14.51 h, 18.29 h i 19.59 h.

Les obres de la carretera TV-704 les executa la Diputació de Tarragona, com a propietària de la via. De fet, i segons han confirmat fonts de la mateixa Diputació, els autocars que faran el servei aquest cap de setmana els posa aquesta administració supracomarcal. El mes de novembre ja es va haver de tallar, de manera puntual, la carretera per la construcció d’un pont nou en aquest mateix punt de la TV-704.

Comentarios
Multimedia Diari