Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Endesa renova una línia elèctrica a Riudecanyes

S’ha estès mig quilòmetre de nou cablejat tipus trenat que augmentarà la seguretat de la instal·lació

Diari de Tarragona

Whatsapp
El nou cablejat evitarà un possible incendi a les zoes boscoses de Riudecanyes.

El nou cablejat evitarà un possible incendi a les zoes boscoses de Riudecanyes.

Endesa ha finalitzat recentment les obres de renovació tecnològica d’un tram d’una línia elèctrica al terme municipal de Riudecanyes amb l’objectiu d’integrar-la millor a l’entorn natural i, de passada, millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament als clients d’aquesta població del Baix Camp.

Concretament, s’ha substituït cablejat existent per un de nou dins dels plans de la Companyia per la millora contínua de les seves infraestructures elèctriques ubicades en zones rurals.

Així, s’ha renovat mig quilòmetre de la xarxa convencional de baixa tensió per un nou sistema de cable trenat que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, tot evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes.

Forma part del pla de la companyia per a la millora a la comarca

Aquest nou disseny dota tots dos municipis d’una renovada xarxa més robusta i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i disminueix el risc d’incendi en zones boscoses.

Els treballs, que han suposat una inversió de gairebé 6.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, formen part del pla de manteniment i millora tecnològica de les infraestructures elèctriques a les comarques del Camp de Tarragona.

Temas

  • Riudecanyes

Comentarios

Lea También