Enric Alfonso guanya el concurs literari Pratdip Llegendari

El periodista s'endú aquesta tercera edició amb l’obra ‘La mà freda’, ambientada en un gran centre comercial de bricolatge

25 octubre 2017 18:49 | Actualizado a 25 octubre 2017 18:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Enric Alfonso, periodista vimbodinenc resident a Salou, ha guanyat el primer premi de la tercera edició del concurs literari Pratdip Llegendari de relats de por i de misteri, organitzat per l’associació del mateix nom amb el suport de l’ajuntament d’aquest municipi del Baix Camp.

El lliurament dels guardons s’ha dut a terme aquest diumenge dia 22 al Casal Municipal, en un acte públic en què també s’ha premiat Joan Pagan, en la categoria infantil, i Maria Isabel Gràcia i Ignasi Carsí com a finalistes de la categoria d’adults.

L’obra guanyadora porta per nom La mà freda, i representa la primera incursió de l’autor en el gènere de misteri. Està ambientada en un gran centre comercial de bricolatge, i té com a protagonistes un nen d’onze anys i una enigmàtica dona de cabells rossos.

El certamen literari s’emmarca en el festival familiar Pratdip Llegendari (pratdipllegendari.cat), que celebrarà la seva quarta edició els dies 4 i 5 de novembre i que, un any més, omplirà de màgia i espectacle els carrers de la vila.

Biografia del guanyador

Enric Alfonso (Vimbodí i Poblet, 1969) és periodista de professió. Ha treballat a Nou Diari, El Punt i La Vanguardia, i actualment és tècnic de comunicació a l’administració pública.

Ha publicat diferents reculls de contes i d’articles periodístics, la novel·la La guerra no era cap joc –basada en la vida del soldat de la Lleva del Biberó Màxim Calvo– i els llibres de gastronomia i territori Cambrils i Berguedà, entre d’altres.

Ha guanyat diversos premis literaris, entre els quals el Tinet de narrativa curta dels Premis Ciutat de Tarragona, el premi de prosa del certamen literari Sagrada Família, de Barcelona, o el premi de poesia Mossèn Ramon Muntanyola, de l’Espluga de Francolí.

Comentarios
Multimedia Diari