Ensurt pel robatori de canonades de gas al carrer Joan Coromines de Reus

Els veïns han alertat als serveis d'emergència i de seguretat per una forta olor a gas que, finalment, ha resultat ser una falsa alarma. La policia investiga els fets

06 septiembre 2017 18:39 | Actualizado a 31 enero 2018 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Veïns del carrer Joan Coromines han contactat aquesta tarda amb els serveis d'emergència i de seguretat de la ciutat alertats per una forta olor a gas que provenia dels blocs 2 i 4. Tot seguit s'han personat al lloc dels fets tant dotacions dels Bombers com dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana.

Fonts consultades pel Diari d'aquest darrer cos policial, han certificat que uns desconeguts havien robat diverses canonades de gas que connectaven els dos edificis del carrer. No obstant això, l'alerta dels veïns s'ha quedat amb una falsa alarma, ja que les canonades sostretes no tenien subministrament de gas després d'haver inspeccionat la zona. Els agents mantenen una investigació oberta per aclarir el succés.

Es dóna la circumstància que el carrer Joan Coromines és notícia des de fa setmanes per l'okupació de diferents habitatges dels blocs 4 i 6 per part de famílies d'ètnia gitana. De fet, una patrulla de la Guàrdia Urbana vigila cada dia els dos edificis per evitar noves okupacions i que els inquilins és connectin de forma il·legal tant al subministrament d'aigua com al d'electricitat.

Comentarios
Multimedia Diari