Entitats locals exposaran 34 iniciatives durant el Mercat de Projectes Socials

L'objectiu és que els estudiants de la URV utilitzin les accions per desenvolupar treballs de fi de grau o projectes de fi de màster

19 mayo 2017 19:38 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura serà l’escenari de la tercera edició del Mercat de Projectes Socials el pròxim dijous 21 d’abril. Durant la jornada, 17 entitats de la ciutat presentaran 34 propostes de projectes perquè puguin desenvolupar-los els estudiants de la Universitat Rovira i Virgili, ja sigui com a treballs de fi de grau o com a projectes de fi de màster, en el marc del programa Aprenentatge i Servei.

Durant la jornada, que tindrà lloc de 16 a 18.30 hores, les entitats de la ciutat exposaran les seves iniciatives socials davant els alumnes i professors de la universitat. De fet, ja està obert el període d’inscripció perquè hi vulgui participar.

Paral·lelament, també es presentarà el catàleg que inclou el centenar de propostes de les edicions anteriors, i que també seran accessibles per als estudiants.

Aquesta tercera edició del Mercat de Projectes Socials s’inclou en el programa d’accions específiques de formació de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE). De la primera edició del mercat en van sortir 23 projectes que van acabar en 25 treballs de final de grau i màster i que estaven relacionats amb 19 titulacions de la universitat. En l’edició de l’any passat es van concretar 22 projectes i se’n van fer 32 treballs de 15 titulacions.

Aprenentatge Servei

El Mercat de Projectes Socials s’emmarca en una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat. La iniciativa atén les necessitats reals de l’entorn perquè els estudiants, a més de tenir una formació com a professional també rebin l’oportuna preparació com a ciutadans.

Comentarios
Multimedia Diari