Entrevista a Noemí Llauradó: 'L'assemblea va parlar i ara només hem de mirar de cara al futur'

19 mayo 2017 23:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

-Per què ha acceptat liderar la candidatura que presenta l’executiva del partit?

-El que m’ha fet decidir és el caràcter més col·laboratiu d’un equip de persones. No em considero tant la cap de llista sinó part d’un conjunt.

 

-Des de la revocació de l’equip de l’Àlfred Pitarch sembla que a l’executiva li ha estat difícil tancar el nom d’un equip...

-Era una decisió important que s’havia de prendre amb responsabilitat per valorar molts factors. Es volia crear una candidatura amb persones dinàmiques, que fossin capaces de gestionar projectes complexes, de tarannà proper...

 

-La situació viscuda en la darrera assemblea ha generat una crisi interna a ERC?

-Ha estat un canvi i un fet excepcional, però l’assemblea va parlar llavors i ara només hem de mirar de cara al futur, que passa pel dia 21.

 

-Les disputes internes els poden fer perdre votants?

-Sincerament crec que no ens afectarà. A la majoria de persones no li interessa si el partit ha pres una decisió o una altra, li interessa saber quines propostes fem i si som convincents.

 

-És una candidatura continuista?

-No acabo de veure com puc ser continuista si no he estat mai en cap llista electoral i mai m’havia compromès a aquest nivell.

 

-Com afrontaran aquests dies previs a l’assemblea?

-Parlant molt i escoltant la militància que, al final, és la que decidirà si val la pena que nosaltres representem ERC Reus al municipi. Aquests dies estarem al Casal Foment perquè la gent vingui i pregunti.

Comentarios
Multimedia Diari