Epocauto exhibirà un Vauxhall de 114 anys i cotxes de competició

La 18a edició de la fira dedicada a l’automòbil d’època se celebra aquest cap de setmana a firaReus 

09 marzo 2018 09:19 | Actualizado a 09 marzo 2018 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Epocauto comptarà enguany amb una peça de luxe, un Vauxhall de l’any 1904, cedit pels seus propietaris. Es tracta del Vauxhall de 3 cilindres més antic que es coneix al món i va participar en dues ocasions al London-Brighton Veteran Car Run. 

A més, però, l’Escuderia Baix Camp permetrà gaudir als visitants a l’esdeveniment d’un espai especial on es podrà veure alguns dels models més populars dels automòbils de competició. Vehicles que han participat en categories de ral·lis de regularitat i de velocitat pura. Serà una exposició amb una desena de vehicles entre els quals destaquen un Lancia Fulvia, un Seat 124 Sport o un Simca 1000 Rally. 

La fira també dedicarà un monogràfic a Moto Guzzi. En aquest espai hi haurà alguns dels models clàssics més emblemàtics de la marca. Aquest especial és possible gràcies a la col·laboració del Grup de Motos Clàssiques de Reus.

L’estand acollirà unes 15 unitats, amb presència de models, com la Moto Guzzi 65, Le Mans 850, 400 de l’any 1929 i una 73 amb sidecar, entre altres.

Concentració de Renault Alpine

Una de les activitats d’Epocauto serà la concentració de Renault Alpine, que comptarà amb la presència d’uns 25 vehicles, principalment de models A110, A310 i A610 i algun altre model clàssic d’altres marques.

Epocauto comptarà enguany amb una superfície de més de 6.300 metres quadrats, a la qual cal sumar una zona exterior de més de 4.000 metres quadrats. 

Precisament en aquest espai, els propietaris particulars de vehicles clàssics disposaran d’aparcament gratuït, en una zona especialment destinada per a l’estacionament que compta amb una capacitat estimada de 200 cotxes.

Aquesta zona podrà ser visitada pel públic i fins a dos ocupants per vehicle podran beneficiar-se d’un descompte en el preu de l’entrada a Epocauto, pagant només 3 euros. 

Comentarios
Multimedia Diari