Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Epocauto se celebrarà els dies 10 i 11 de març

L’edició d’enguany comptarà amb una peça de col·leccionisme única: un Vauxhall de 1904

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la fira Epocauto de l'any passat. Foto: Alfredo González/DT

Imatge de la fira Epocauto de l'any passat. Foto: Alfredo González/DT

La 18a edició d’Epocauto es farà a firaReus els dies 10 i 11 de març i comptarà amb una peça de col·leccionisme única: un vehicle Vauxhall de l’any 1904, que té 16 cavalls de potència. Aquest model és el Vauxhall de 3 cilindres més antic que es coneix al món i va participar en dues ocasions al London-Brighton Veteran Car Run, entre altres ral·lis. Vauxhall és una marca britànica que va començar a fabricar vehicles l’any 1903, al barri londinenc del mateix nom i que avui està integrada al grup francès PSA.

Epocauto tindrà un centenar d’expositors i ocuparà 6.300 m2, a la qual s’ha d’afegir l’espai exterior de 4.000 m2 que es destinarà a aparcament de vehicles clàssics. El preu de l’entrada serà de 6 euros, amb descomptes de 3 euros per a aquelles persones que assisteixin amb el seu vehicle clàssic o a les concentracions previstes.

Temas

Comentarios

Lea También