Espectacular operatiu d'emergència al centre de Reus per una falsa alarma d'incendi

L'important operatiu desplegat de bombers, Guàrdia Urbana i SEM ha obligat a tallar un carril de circulació de l'avinguda Sant Jordi durant uns 40 minuts. L'avís l'han donat els veïns en veure que sortia fum d'un pis

02 junio 2017 07:17 | Actualizado a 19 octubre 2017 18:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Matí de divendres mogut a l'avinguda Sant Jordi per un possible incendi que, per sort, ha resultat ser una falsa alarma. Sobre les 9.45h, els veïns de la zona han avisat als bombers al veure una gran quantitat de fum blanc que sortia per la finestra d'un dels pisos de la primera planta del número 5. Tot seguit, els Bombers de la Generalitat han activat el protocol d'emergència i han traslladat al lloc dels fets a quatre dotacions. També s'han personat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dotacions de la Guàrdia Urbana de Reus.

L'espectacular desplegament ha obligat a tallar un carril de circulació de l'avinguda Sant Jordi durant uns 40 minuts. Segons fonts consultades dels bombers, quan les diferents dotacions han arribat al lloc dels fets han comprovat que el fum que sortia era a conseqüència de les feines que realitzava un treballador amb una radial en l'interior d'un dels pisos del bloc. Per aquest motiu, les feines només s'han hagut de centrar a ventilar l'immoble.

L'ampli desplegament en hora punta ha provocat un cert col·lapse de vehicles en la zona i a generat una gran expectació entre els veïns i vianants que passejaven per l'avinguda Sant Jordi en aquell moment. 

Comentarios
Multimedia Diari