Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Estudiants de Reus i la Selva del Camp tallen la C-14

Ho fan, segons diuen, per "la situació de repressió que estem vivint al Principat de Catalunya" en el marc de la convocatòria del referèndum el proper 1-O

Diari de Tarragona

Whatsapp
Acció protagonitzada pels estudiants a la C-14. Foto: SEPC La Selva del Camp

Acció protagonitzada pels estudiants a la C-14. Foto: SEPC La Selva del Camp

Estudiants de La Selva del Camp i de Reus han tallat la tarda d'aquest dimecres la carretera C-14 en el context de la vaga convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) per "la situació de repressió que estem vivint al Principat de Catalunya" en el marc de la convocatòria del referèndum el proper 1-O.

En el seu mur de Facebok asseguren que han sortit a la carretera per "defensar els nostres drets i deixar clar que no restarem passives davant de cap atac per part de les forces d'ocupació". "Som joves, som el futur d'aquesta república Catalana que estem construint i volem reivindicar que el poder és del poble i el tenim a les nostres mans", asseguren. 

L'objectiu d'aquestes mobilitzacions és, segons expliquen, "la creació d'una república catalana, feminista i socialista amb una educació pública, en Català, antipatriarcal i que ens ensenyi a cooperar, no a competir". 

Temas

Comentarios

Lea También