Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Exposició de Darwin i la teoria de l’evolució a Maspujols

Es pot visitar fins al 12 de novembre a la sala d’exposicions de l’Ajuntament.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Exposició a l'Ajuntament de Maspujols. FOTO: IPHES

Exposició a l'Ajuntament de Maspujols. FOTO: IPHES

Darwin i l’evolució és l’exposició que fins al 12 de novembre es pot visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Maspujols (Baix Camp). L’objectiu és donar a conèixer la figura de Charles Darwin i les seves descobertes sobre l’evolució, així com les diferents teories que al llarg del temps s’han generat sobre aquesta qüestió.

Aquesta mostra, produïda per l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social), forma part del Programa “Exposicions itinerants”, que la Diputació de Tarragona posa a disposició dels ajuntaments amb l'objectiu de fomentar el dinamisme cultural i fer arribar l'oferta expositiva arreu de la demarcació.

La mostra es presenta en atractius plafons a través dels quals es pot realitzar un recorregut per la vida i activitat científica principal de Darwin i la importància de la teoria de l’evolució que va formular.

Els àmbits en què s’estructura són: Vida del pare de l’evolucionisme, l’etapa de Cambridge, el viatge del Beagle; Darwin, un naturalista expert, selecció artificial i superpoblació, les seves relacions científiques amb altres naturalistes, el seu llibre L’origen de les especies i altres línies d’investigació no tan conegudes.

La teoria de l’evolució de Darwin està determinada per la selecció natural i la va exposar àmpliament al llibre El origen de las especies.

Tot això es constata de manera didàctica en els plafons que inclou la mostra i que han estat elaborats amb la tecnologia HP Designjet L65500, amb tintes HP Làtex, respectuoses amb el medi ambient.

Temas

Comentarios

Lea También