Falset celebra les festes de Santa Càndia

La localitat celebrarà el pròxim cap de setmana les festes en honor a la patrona de la localitat, Santa Càndia.

03 septiembre 2018 09:23 | Actualizado a 03 septiembre 2018 09:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Falset celebrarà el pròxim cap de setmana les festes en honor a la patrona de la localitat, Santa Càndia. El dissabte 8 de setembre tindrà lloc la inauguració del nou Castell de Falset-Museu Comarcal (12 hores). El mateix dia també se celebrarà un vermut, a les 12 hores a la plaça de la Quartera, organitzat per la Colla Gegantera de Falset i Grallers de la Falç.

Enguany, l’entitat està de celebració perquè les còpies dels gegants Bitxets fan 25 anys. S’han restaurat completament i durant el vermut es presentaran. A la tarda se celebrarà la IV Trobada de Gegantons i Trobada de Gegants i elements de Festa en honor a Santa Càndia. La plantada serà a les 18 hores al carrer Miquel Barceló, i a les 19 hores començarà la cercavila. El dissabte s’acomiadarà amb el segon Ball de Gralles (23 hores, a la plaça de la Quartera). 

El diumenge, 9 de setembre, a les dotze del migdia se celebrarà la missa major, i a la tarda tindrà lloc el XXVII Concurs Literari de Poesia i Narrativa (19 h, al teatre l’Artesana). En acabar s’entregaran els records a les entitats de Falset. L’acte es clausurarà amb l’actuació del tenor José Alberto. Per últim, el diumenge a les 19 h es realitzarà la visita guiada ‘El Falset dels Bombardejos’. El preu és d’1 euro. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa. 

Comentarios
Multimedia Diari