Falset realitza diverses millores a la via pública

S’ha canviat la ubicació d’una parada de bus, s’han instal·lat reductors de velocitat i s’han habilitat noves zones de càrrega i descàrrega

12 agosto 2019 13:40 | Actualizado a 12 agosto 2019 14:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Falset ha dut a terme aquestes darreres setmanes diverses modificacions a la via pública. La més destacada és el canvi d’ubicació d’una de les parades d’autobús, la que es trobava a l’avinguda Priorat (al costat de la plaça de les Escoles) i que ara s’ubica al carrer Miquel Barceló. D’aquesta manera, les parades en els dos sentits de les línies de transport, com la que connecta amb l’Institut, es troben, a partir d’ara, davant per davant al mateix carrer.

Aquesta modificació ha comportat que l’espai utilitzat per l’antiga parada d’autobús de l’avinguda Priorat passi a ser zona de càrrega i descàrrega, alhora que ha permès ubicar-hi una zona d’estacionament per als vehicles municipals. A banda d’això, també s’ha habilitat una zona de càrrega i descàrrega al carrer Josep Maria Gich, per tal de facilitar el dia a dia dels comerços que s’hi emplacen, i s’han instal·lat reductors de velocitat als passos de vianants de la piscina i la residència de la tercera edat, per millorar la seguretat viària en aquests punts. També s’ha dut a terme la reubicació, dins del mateix aparcament de l’Euterpe, de les places d’estacionament per a persones amb discapacitat.

Aquests darrers dies, i al marge d’aquestes mesures, l’Ajuntament de Falset ha dut a terme altres tasques de millora i condicionament de carrers i espais públics. En són alguns exemples la substitució i canvi d’ubicació de les campanes de recollida de vidre (que han passat del carrer Miquel Barceló al carrer Josep Maria Gich), per alliberar espai al carrer Miquel Barceló i fer-lo més agradable.

També s’ha col·locat una malla de bruc a les tanques de la Falbar, que oculta part dels patis d’aquest espai, i la col·locació d’una barana a la rampa d’accés a les instal·lacions de la piscina municipal.

Comentarios
Multimedia Diari