Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Mobilitat

Falset realitza diverses millores a la via pública

S’ha canviat la ubicació d’una parada de bus, s’han instal·lat reductors de velocitat i s’han habilitat noves zones de càrrega i descàrrega

Diari de Tarragona

Whatsapp
S’ha canviat d’ubicació la parada d’autobús de l’avinguda Priorat i s’ha traslladat a l’avinguda Priorat. FOTO: AJ. FALSET

S’ha canviat d’ubicació la parada d’autobús de l’avinguda Priorat i s’ha traslladat a l’avinguda Priorat. FOTO: AJ. FALSET

L’Ajuntament de Falset ha dut a terme aquestes darreres setmanes diverses modificacions a la via pública. La més destacada és el canvi d’ubicació d’una de les parades d’autobús, la que es trobava a l’avinguda Priorat (al costat de la plaça de les Escoles) i que ara s’ubica al carrer Miquel Barceló. D’aquesta manera, les parades en els dos sentits de les línies de transport, com la que connecta amb l’Institut, es troben, a partir d’ara, davant per davant al mateix carrer.

Aquesta modificació ha comportat que l’espai utilitzat per l’antiga parada d’autobús de l’avinguda Priorat passi a ser zona de càrrega i descàrrega, alhora que ha permès ubicar-hi una zona d’estacionament per als vehicles municipals. A banda d’això, també s’ha habilitat una zona de càrrega i descàrrega al carrer Josep Maria Gich, per tal de facilitar el dia a dia dels comerços que s’hi emplacen, i s’han instal·lat reductors de velocitat als passos de vianants de la piscina i la residència de la tercera edat, per millorar la seguretat viària en aquests punts. També s’ha dut a terme la reubicació, dins del mateix aparcament de l’Euterpe, de les places d’estacionament per a persones amb discapacitat.

Aquests darrers dies, i al marge d’aquestes mesures, l’Ajuntament de Falset ha dut a terme altres tasques de millora i condicionament de carrers i espais públics. En són alguns exemples la substitució i canvi d’ubicació de les campanes de recollida de vidre (que han passat del carrer Miquel Barceló al carrer Josep Maria Gich), per alliberar espai al carrer Miquel Barceló i fer-lo més agradable.

També s’ha col·locat una malla de bruc a les tanques de la Falbar, que oculta part dels patis d’aquest espai, i la col·locació d’una barana a la rampa d’accés a les instal·lacions de la piscina municipal.

Temas

Comentarios

Lea También