Ferit greu un motorista de 17 anys a La Selva del Camp

Hi ha hagut una col·lisió entre un cotxe i una moto poc abans de les sis de la tarda. El jove ha estat traslladat a Joan XXIII.

07 septiembre 2017 18:00 | Actualizado a 11 septiembre 2017 12:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un accident de trànsit entre un cotxe i una moto ha acabat amb un jove de 17 anys ferit greu i traslladat en ambulància al hospital tarragoní Joan XXIII.

Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'estat del pacient és greu i per això s'ha traslladat al centre hospitalari de referència de la província.

Fonts del Servei Català de Trànsit han explicat que l'avís de l'accident s'ha produït a les 17.50 hores al quilòmetre 11 de la TP-7013, la carretera que conecta La Selva del Camp amb Vilaplana i Alforja.

La topada hauria estat en sentit La Selva del Camp i dins el terme municipal d'aquesta localitat del Baix Camp. El Servei Català de Trànsit ha explicat que la topada no ha afectat la circulació viària.

Per altra banda, aquest matí de dijous a Tarragona hi hagut una topada entre dos vehivles a l'A-27. L'encalçament entre dos cotxes ha acabat amb quatre ferits lleus i dos persones il·leses a l'alçada del quilòmetre 1,4, dins al terme de la capital. Tampoc ha repercutir en la circulació d'aquesta via ràpida en el seu enllaç amb la T-11.

Comentarios
Multimedia Diari