Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Fibracat vol obrir botiga a Reus aquest 2019

L'operadora catalana obrirà botiga al centre de Girona i preveu que entri en funcionament a la primavera

ACN

Whatsapp
Una de les botigues de Fibracat de Catalunya. FOTO: DT

Una de les botigues de Fibracat de Catalunya. FOTO: DT

Fibracat obrirà botiga a Girona. L'operadora catalana acaba de llogar un local, de 200 metres quadrats i tres plantes, al cèntric carrer de Santa Clara. La planta baixa es convertirà en la botiga, la primera farà les funcions d'oficina i la tercera, serà el magatzem. El nou negoci suposarà la creació de, com a mínim, cinc nous llocs de treball.

Segons ha informat la companyia, a través d'un comunicat, amb la tria d'aquesta ubicació tan estratègica i identificativa tenen la voluntat tant de donar atenció als veïns de la ciutat de Girona i de la demarcació, com als possibles visitants de la ciutat procedents d'altres punts del territori català. 

L'arribada a Girona és una de les passes del procés d'expansió que Fibracat ha iniciat aquest any 2019 i que té per objectiu estendre's per tot Catalunya. A banda de Girona, l'operadora té intenció d'obrir botiga a Reus i Lleida.

Temas

  • Reus
  • operadora
  • telefonia

Comentarios

Lea También