Finalitza el tancament del punt verd del Mercat del Carrilet

El cost total de les obres ha estat de 33.000 euros

19 mayo 2017 22:18 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Després d’efectuar la reforma de la façana i l’eixamplament de la vorera, la reforma total del carrer de l’Escultor Rocamora es completa amb el nou tancament del punt verd del Mercat del Carrilet.

Aquest nou equipament, que millora la imatge i les condicions de salubritat de l’entorn, compta amb un espai d’uns 100 m2 i es troba a la zona de molls de càrrega i descàrrega de mercaderies del mateix espai.

Fonts de l’Ajuntament de Reus afirmen que aquesta era una tasca necessària, ja que 15 anys després de la construcció del primer tancament, aquesta reforma era quelcom necessari per a poder adaptar-se a la zona residencial del barri.

D’aquesta manera, les tasques de reparació arriben al seu punt final després d’haver començat l’any passat. El nou tancament donarà una nova imatge entorn del Mercat del Carrilet, conformat per l’estació d’autobusos i els habitatges del carrer, i millorarà les condicions de neteja d’aquest espai.

A més, part d’aquesta millora afavorirà la nova coberta del mercat, ja que, gràcies a la reforma, avui aquesta estructura compta amb un acabat amb taulons de fusta i una porta de xapa.

Finalment, el projecte s’enllestirà amb l’enjardinament d’un parterre situat entorn del mercat. La totalitat de la inversió és de 33.000 euros, segons ha informat Reus Mobilitat i Serveis, empresa municipal que s’encarrega de la gestió i l’explotació dels mercats reusencs.

El 6 de març s’inaugurava un mural de grans dimensions a la façana del carrer de l’Escultor Rocamora. El mural, d’uns 150m2, segueix la idea de la façana de l’avinguda Jaume I, pintada de manera similar. En aquest cas, els grafiters Gasic Painter i Trifón Maynou van disposar d’un total de 72 colors diferents per pintar una façana a la qual es dibuixen elements que connecten el mercat amb la ciutat de Reus, com ara diferents imatges del seguici festiu i de productes frescos, el nom del mercat escrit amb lletres modernistes i el logotip dels Mercats de Reus. –B. M.

Comentarios
Multimedia Diari