FiraReus acollirà la primera fira de videojocs del 9 a l’11 de novembre

Mr. Game combinarà els videojocs amb diferents activitats d’oci, xerrades, tornejos i concursos al voltant de l’entreteniment digital

01 noviembre 2018 11:28 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les instal·lacions de firaReus acolliran la primera fira del videojoc, que s’anomenarà Mr. Game, i que tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre.

Després de l’exitosa fira de robòtica educativa CatBot, que es va celebrar el cap de setmana passat, firaReus torna a acollir una altra novetat vinculada amb el sector tecnològic. D’aquesta manera, Mr. Game (organitzada per Vima Events) combinarà videojocs amb diferents activitats d’oci,  xerrades, tornejos i concursos al voltant de l’entreteniment digital més complet.

Durant el dia d’ahir es va portar a terme la seva presentació que, entre altres, va comptar amb la presència del president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanormà, el qual va explicar que «l’acollida d’aquests nous esdeveniments permeten a firaReus arribar a nous públics: joves i adults, homes i dones, estudiants i professionals del sector del videojoc».

D’aquesta manera, i tenint en compte les modalitats i tendències del sector, el recinte firal del Tecnoparc estarà dividit en diferents zones de joc d’entre les quals hi haurà l’àrea de videojocs, simuladors, realitat virtual, PC Gaming, l’espai Dance (videojocs de ball), Arcade, esports virtuals, Indie (desenvolupadors de videojocs) i un espai infantil. També hi haurà un escenari amb DJ Technoradio, àrea de formació i restauració.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza,  destacava que «firaReus innova en el seu calendari firal amb propostes creatives i lúdiques que contribueixen al desenvolupament tecnològic i permeten adaptar-se a la demanda del públic i exigències del mercat». 

Inclourà tornejos

Mr. Game també comptarà amb més de 80 punts de jocs amb consoles PS4, Xbox One, Wii U, entre altres. El programa de la fira també inclou tornejos. Les inscripcions es realitzaran de forma presencial a la fira el mateix dia de l’activitat. Alguns dels tornejos que hi haurà a Mr. Game seran de Street Fighter, Dragon Ball Z, Call of Dutty i FIFA 2019 amb la Play Station 4, Mario Kart amb la Wii U, League of Legends i Fortnite amb ordinador i Fòrmula 1 amb un simulador de conducció, entre altres.

En aquesta primera edició, la fira del món dels videojocs comptarà amb la presència de personatges com ara el campió del FIFA18, Andoni Payo, amb qui el guanyador del torneig FIFA19 podrà compartir amb ell una bona estona de joc. 

Els assistents a Mr. Game també podran participar en el concurs s’organitzarà de Cosplay. Aquesta activitat, que consisteix a disfressar-se d’un personatge animat, principalment del món del Manga, i interpretar-lo, es realitzarà el dissabte a les 18 h.

Comentarios
Multimedia Diari