FiraReus rep més de 15.500 visitants durant el mes de juny

Esdeveniments com la Polar Gran Fondo la Mussara i el Congrés de Testimonis de Jehovà estan entre els actes més multitudinaris

28 junio 2018 10:26 | Actualizado a 28 junio 2018 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

FiraReus tancarà el mes de juny batent un rècord d’activitat. Durant aquest mes, a les instal·lacions s’han celebrat un total de 19 actes, 5 més que l’any passat, que es tradueixen en 30 dies d’ocupació i més de 15.500 visitants a les instal·lacions de l’edifici Tecnoparc.

Els esdeveniments amb més afluència de públic durant aquest mes han estat la 5a edició de la Polar Gran Fondo la Mussara, en la qual han participat un total de 8.000 esportistes, els exàmens de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) amb 1.400 estudiants i també el Congrés de Testimonis de Jehovà, que se celebra els dos últims caps de setmana de juny i el primer cap de setmana de juliol, i que reuneix fins a 3.500 persones per trobada.

Durant aquest mes de juny destaca especialment la celebració de la jornada Empresa i Esport, que forma part de les noves jornades professionals que firaReus ha afegit al seu calendari d’activitats i que estan vinculades a la gestió empresarial.

En la seva primera edició, l’esdeveniment va comptar amb la presència de 300 assistents. Entre les jornades d’aquest mes, firaReus també ha acollit la tercera edició de Smart Region, sobre gestió de ciutats intel·ligents.

El mes de juny ha estat també un mes de celebracions de fi de curs, d’humor amb el monòleg de Toni Moog, de donacions de sang amb el Dia Mundial del Donant de Sang i també d’entrega de premis amb la Fundació Gresol que va lliurar el Premi Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència a personalitats reconegudes, com Carlos Latre, Risto Mejide i Belén Fabra, entre altres. 

En aquest sentit, la versatilitat de les instal·lacions de firaReus permet l’acollida i organització d’espectacles, festivals i gales, adaptant-se a les necessitats del client. Des de firaReus destaquen que «gràcies a aquesta diversificació s’ha aconseguit un mes de juny amb plena ocupació».

Comentarios
Multimedia Diari