Francesc Orella, Lluís i Marta Marco obren la tardor al Fortuny

Les entrades del quart trimestre ja són a la venda i la programació s’inicia amb les obres ‘Lear, Rei’ i ‘Art’ a l’octubre

19 septiembre 2017 18:52 | Actualizado a 19 septiembre 2017 19:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Teatre Fortuny torna  a la càrrega aquesta temporada. I és que des d’ahir dilluns va obrir la posada a la venda de les seves localitats per poder veure els espectacles del quart trimestre de 2017. Ve fornit de propostes multidisciplinàries i un repartiment d’actors d’allò més coneguts. És el cas de Francesc Orella, Sergio Caballero, Carmen Machi, Lluís i Marta Marco. Les entrades es podran adquirir a la taquilla del teatre de la plaça de Prim de dilluns a divendres, des de les 11 a les 13 hores i de les 18 a les 20 hores. La informació pertinent està web del mateix Fortuny (www.teatrefortuny.cat).

Carmen Machi vindrà a Reus per actuar a ‘La autora de Las meninas’ el 21 de novembre

Pel que fa a les primeres obres de teatre d’aquesta temporada, una de les principals apostes és Lear, Rei, de William Shakespeare. Es representarà el 3 d’octubre a partir de les 21 hores i s’emmarca dins la programació del cicle Grans Mestres, liderat pel dramaturg Francesc Cerro-Ferran. Lluís Marco, Marta Marco i Sergio Caballero seran els artistes que donaran veu a un món de misèries, poder, compassió, amor i mort. Tots tres seran els encarregats, doncs, de representar una societat plena d’enganys, ambicions i falses aparences amb un toc poètic i l’habitual posada en escena d’un faristol i els audiovisuals d’Ivó Vinuesa. Des de Focus, Mola Produccions, Bitó Produccions i Verteatro arriba l’obra de teatre Art, de la dramaturga francesa Yasmina Reza, la qual es farà els dies 5 i 6 d’octubre a partir de les 21 hores. Sota la pregunta irreverent de ‘Pagaries 200.000 € per un quadre en blanc?’, els actors Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva,  transportaran el públic reusenc a una intensa discussió sobre el significat de l’art, un tema que posarà en perill la pròpia amistat. La programació es completa amb treballs de Julio Manirque, per exemple, el qual portarà els dies 3 i 4 de novembre (21 h) E.V.A., una obra feta a partir del text de Marc Artigau, Cristina Generbat i el mateix Manrique. El gènere de l’òpera arribarà el 14 de novembre amb Cosí Fan Tutte, de Mozart (21 h). L’actriu Carmen Machi també vindrà fins a Reus el 21 de novembre per protagonitzar La autora de Las meninas, d’Ernesto Caballero.

Comentarios
Multimedia Diari