Fuita de gas en unes obres al carrer Sant Bonifaci de Riudoms

La incidència s'ha produït al voltant de les 11 hores quan l'empresa encarregada de les obres de millora del carrer ha trencat accidentalment una canonada de gas

16 agosto 2018 10:55 | Actualizado a 17 agosto 2018 09:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El trencament d'una canonada en les obres del carrer Sant Bonifaci ha provocat aquest matí una fuita de gas exterior al voltant de les onze del matí. Concretament, els Bombers de la Generalitat han rebut a les 10.57 hores l'avís de la incidència, que ha tingut lloc, segons informen, a l'alçada del número 4 del carrer Sant Bonifaci.

La fuita, segons s'informa des de l'Ajuntament a través de les xarxes socials, ha ocorregut durant les obres de millora del carrer. "L'empresa encarregada de les obres de millora del carrer Sant Bonifaci ha trencat accidentalment una canonada de gas. L'escapament ha estat ràpidament controlat", s'ha informat als veïns del municipi.

Les reparacions afecten el subministrament de tot el nucli urbà de Riudoms. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions de Bombers i també tècnics de la companyia.

Comentarios
Multimedia Diari