Futerri Disseny de Riudoms, guanya l'or al Festival de Publicitat de Catalunya

L’agència ha rebut el premi a 'Agència de l'any de Tarragona 2021 i l’or en la categoria web per la realització de www.lastivaristorante.es

15 junio 2021 18:30 | Actualizado a 19 junio 2021 08:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’estudi creatiu i de disseny ha rebut el premi per partida doble en la 4a edició de l'Open Creatiu, Festival de Publicitat de Catalunya organitzat per l’Associació Empresarial de Publicitat (Gremi de Publicitat des de 1926).

El certament s'ha celebrat en streaming a través del web de l’Open Creatiu. Aquest és el segon any consecutiu que Futerri Disseny és reconegut per la seva tasca. Francesc Mestre, fundador i Creatiu de l’Agència, comenta que la bona repercussió del primer premi, la confiança continua dels seus clients en gestionar tota la comunicació corporativa, i aquests nous premis, l’han animat a redissenyar el seu model de negoci i passar de ser un freelance, a crear la seva pròpia agència.

Mestre que porta en el món del disseny, la publicitat i la creativitat des de l'any 2012. Afegeix que crear una agència creativa és una idea que feia temps que contemplava, però a vegades es necessiten impulsos i fer el pas en el moment adequat. També agraeix al seu equip i a totes les persones que han fet possible aquest canvi.

L’or en la categoria web ha sigut en concret per la realització de la pàgina del restaurant cambrilenc La Stiva Ristorante, que fa més de 20 anys que manté l’essència de la cuina Italiana amb un tracte artesanal.

Mestre comenta que aquest projecte ha sigut un treball on hem tingut completa llibertat per crear contingut nou pensat pel web, i ha sigut tot un repte representar l’essència del restaurant.

També fa menció a la productora audiovisual Sinestèsic, per la col·laboració en aquest projecte. La part d’audiovisuals han aportat el dinamisme que a acabat d’arrodonir el resultat final.

Aquesta ha sigut la quarta edició d’un festival que s’està consolidant com a referent en el món de la publicitat i la creativitat i que reivindica la tasca del publicitari i el creatiu.

Comentarios
Multimedia Diari