Gastronadal aterra al Mercadal de Reus amb menjar innovador i de qualitat

La fira gastronòmica s'allarga fins al 4 de de gener amb la participació d'11 estands

19 mayo 2017 16:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amants del dolç i de l’experiment pel paladar. Aquest es el tipus de públic que s’ha apropat aquest dimarts als estands gastronòmics del certament Gastronadal. El qual enguany ha fet l'estrena de la seva primera edició amb la presència d’onze participants, entre establiments de restauració i empreses relacionades amb la gastronomia, que ofereixen degustacions d’hamburgueses i tota mena de tapes, llesques innovadores, i preparacions arriscades de menjar japonès i mexicà. «Per ara estem elaborant unes hamburgueses i unes creps dolces. No parem. Acabem de començar i ja ens calen mil mans. Sort de l’equip humà», ha dit Tatiana Varella, de l’establiment Gala Urban Food, mentre cuinava.

Aquesta novetat de la campanya 'Reus un Nadal de somni' pretén enfortir el teixit de restauració, ja que es vol donar pes a la imatge gastronòmica de la ciutat en uns dies de gran afluència de públic. «Nosaltres fem experimentar la gent amb menjar de diferents indrets del món. Per ara, el que està triomfant més són els ‘burritos’ mexicans i el sushi. Això de les peces sempre funciona», admeten des de l’estand que té Sora Sushi & Cocktail Lounge.

Entre les empreses participants en aquesta estrena, s’ha de subrayar la participació dels inspiradors de l’estand de la Confiteria Exquisitum i de Vermuts Miró, des d’on se segueix l’aposta per la innovació del vermut, durant el certamen també van presentar el nou ‘Tronat’, el primer cremat de Vermut.

El Gastronadal obre al públic fins al dia 4 de gener en horari de 12 a 15 hores i de 18 a 21 hores, a excepció dels dies 31 de desembre, en què les parades obriran només al migdia, i el dia 1 de gener en què el Gastronadal romandrà tancat durant tot el dia.

Comentarios
Multimedia Diari