Ginsa busca nou gerent pel grup d'empreses sanitàries

La gerència del grup la portava, en funcions, el doctor Òscar Ros, qui continuarà al capdavant de l'Hospital de Reus

19 mayo 2017 18:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ginsa AIE ha anunciat aquest dimecres l'inici del procés per a la selecció del nou gerent del grup d'empreses sanitàries de la ciutat. La voluntat del consistori és designar a la persona que es farà càrrec de la gerència de tot el grup Sagessa, una funció que, actualment, realitzava en funcions el doctor Òscar Ros. Així doncs, el nou càrrec vindria a substituir al que fora exdirector general de Sagessa, Jordi Colomer, que fou acomiadat el passat mes de maig. La direcció de l'Hospital de Reus continuarà en mans del mateix Ros.

Segons el comunicat emès des de Ginsa AIE, avui s’inicia el termini de presentació de candidatures, que finalitzarà el proper dimarts, 11 d’octubre. Per consultar la convocatòria de la plaça visitar aquest enllaç. 

Segons el plec del concurs: “El Gerent es responsabilitzarà de dissenyar i implementar la política general a GINSA, AIE, exercint les funcions de planificació, organització, direcció, control i coordinació dels recursos necessaris per donar servei als seus socis en els tres àmbits d’actuació del Grup: Salut (atenció primària, hospitalària i sociosanitària), Atenció Social i Atenció Educativa. La seva missió serà assessorar en el desenvolupament de l’activitat dels centres, aportant criteris sòlids de gestió, i liderant un equip de persones altament professionalitzades i compromeses a donar serveis d’excel·lència als seus socis”.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari