Grava amb el mòbil a Reus com uns lladres intenten trencar la porta al veí del replà

L'home va mirar pel l'obertura  i va enregistrar l'acció delictiva. Un dels dos autors està detingut.

14 diciembre 2017 13:37 | Actualizado a 06 enero 2018 13:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus (Baix Camp), van detenir aquest dimarts un home de 53 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Reus, com a presumpte autor d’un robatori amb força a domicili en grau de temptativa.

Els fets es van produir al voltant de les 14 hores del dia 5 de desembre en un edifici d’habitatges del Camí de Riudoms de Reus.

Un veí, en mirar per l’espiell alertat per uns forts cops al replà de l’escala, va veure dues persones forçant amb una pota de cabra la porta d’accés al domicili del davant.

Ràpidament, va agafar el seu telèfon mòbil i va enregistrar a través de l’espiell els dos lladres en plena acció. Acte seguit va trucar al 112.

Probablement, els lladres es van adonar que algú els havia descobert perquè van fugir abans que arribés la policia i d’aconseguir obrir la porta.

Els investigadors, gràcies a la filmació dels lladres i a d’altres indicis recollits per la policia científica al lloc dels fets, van poder esbrinar la identitat d’un dels dos autors.

Es continuaran les gestions d’investigació per tal de poder esbrinar la identitat del segon lladre.

El detingut, amb quatre antecedents per delictes patrimonials, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari