Gòspel per una bona causa a Reus

El Club Esportiu Alba de Reus celebra 25 anys de la seva fundació amb un concert aquest diumenge dia 5 de febrer al Teatre Bartrina

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Enguany el Club Esportiu Alba de Reus està d’enhorabona. I és que aquest 2017 fa 25 anys, i ho celebraran amb un primer acte que consistirà en un concert de gòspel de caràcter benèfic. Es realitzarà aquest diumenge, 5 de febrer, al Teatre Bartrina a partir de les 19 hores i anirà a càrrec de l’exitós grup The Gospel Viu Choir. Pel que fa a les entrades –de 12 euros– estan ja a la venda a l’Oficina de Turisme, la qual està situada al Gaudí Centre de Reus, a la plaça del Mercadal. Els horaris per poder demanar-les són de les 10 a les 19 hores.

«El que aconseguim es destinarà al programa d’actes de celebració que tenim pendent de programar, a més del gran sopar que volem dur a terme per coronar la trajectòria a l’octubre», explica la presidenta del Club Esportiu Alba, Rosa Planelles. «La intenció que tenim és dur a terme diversos esdeveniments durant l’any, com ara conferències i xerrades de diversos temes que ja anirem anunciant», detalla animada. La pensada d’oferir al públic reusenc –i dels voltants com Vilafranca, Girona i Lleida– un concert dels The Gospel Viu Choir va sorgir per casualitat, segons diu Planelles, ja que «una de les entrenadores de natació coneix un dels integrants. Havíem d’aprofitar-ho. Suposa una molt bona oportunitat per gaudir d’una agrupació musical referent en l’àmbit català i forà».

Un al·licient de la cita és l’efecte crida que suposa, ja que tant familiars dels mateixos cantants com dels propis associats del centre esportiu reusenc es comprometran a gaudir de la vetllada. «El que ens interessa amb aquest tipus d’actes, a banda de celebrar la gran fita d’haver arribat fins aquí, és fer soroll. El que pretenem és fer-nos visibles», rebla Planelles.

‘Hem viscut moments durs’
Val a dir que són un col·lectiu sense ànim de lucre i «hem viscut moments molt durs». Des que Planelles es va posar al capdavant de la nova Junta, ara farà tres anys, «hi ha hagut molta feina a fer». No està de més dir que molts dels monitors també treballen de forma voluntària. «El fet que un club esportiu de persones amb discapacitat intel·lectual a Reus i comarca puguin dir que duen 25 anys a la ciutat fent esport i, a més, que triïn participar als Special Olympics de Reus, és un gran assoliment i s’ha de reconèixer», recorda orgullosa.

I és que segons destaca la presidenta de l’ens, tots els associats estan «disposats i contagien la il·lusió per fer qualsevol activitat. Quan treballen per grups, també desenvolupen tasques de lideratge i són molt respectuosos», destaca. Des del centre hi ha una premissa molt important: «Ells saben que són capaços de fer el que es proposin.

Per aquesta qüestió, els fem afrontar moltes de les situacions que els poden semblar complexes, tot acompanyant-los en el procés. Molts pares veuen que els fills se’n surten, que perden aquella dependència producte de la prudència». És un centre esportiu, ja que als seus 25 anys està d’allò més consolidat, com també distingit per premis com ara el de la gala dels Imprescindibles de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari