Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Hissada de la bandera de Reus al campanar de Sant Pere

La Tronada del vespre del dia de Sant Pere l'encendrà Xavier Llastarri, president del CF Reus Deportiu

Whatsapp
Imatge de l'instant previ a l'hissada de la bandera de Reus al campanar de Sant Pere d'aquesta tarda. Foto: Ajuntament de Reus

Imatge de l'instant previ a l'hissada de la bandera de Reus al campanar de Sant Pere d'aquesta tarda. Foto: Ajuntament de Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, han anunciat aquest dijous les persones i entitats convidades a participar de la Festa Major de Sant Pere com a abanderats o a encendre les diverses tronades. L’anunci l’han fet des del campanar de Sant Pere, coincidint amb la hissada de la bandera de Reus per part dels membres de l’Esplai Fem-nos Amics, menció honorífica municipal 2016.

Així, als actes de la vigília de Sant Pere, 28 de juny, el convidat d’honor serà l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, que participarà de l’anada i tornada de Completes, juntament amb els alcaldes del Baix Camp. Els abanderats seran Rosa Boqué, de l’Escola Eduard Toda; Ramon de la Fuente, de la Pastisseria Huguet; i Maria Adzeries, de Còdol Educació. La Tronada l’entendran els Guardadors de la Tronada i el convidat d’honor.

El dia de Sant Pere al migdia, l’encesa de la Tronada anirà a càrrec del president de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus, representants del Col·legi Públic d’Educació Especial Alba, i de l’Aplec Baix Camp. Mentre que la Tronada del vespre l’encendrà l’alcalde juntament amb el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri. Els abanderats de la processó seran representants de l’associació Amics del Cavall; Xavier Pàmies, del Forn Sisteré; i Francesc Salas.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También