INTECAT Reus, el punt de reunió pels amants d'Apple

L'obertura de la nova botiga dedicada a Apple i la tecnologia, a la Plaça Mercadal 3, va acaparà l'atenció de molts ciutadans que no van deixar passar l'oportunitat de visitar les noves instal·lacions

24 octubre 2019 17:36 | Actualizado a 25 octubre 2019 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

INTECAT, Premium Reseller d'Apple, que compta amb més d'11 botigues operatives actualment, s'actualitza a Reus amb un nou espai que farà les delícies als amants de la tecnologia i, per descomptat, dels productes Apple. S'ha reformat completament la botiga per oferir als seus clients una millor experiència de compra i s'ha ampliat la zona de demostració permetent que qualsevol pugui provar tots els productes abans de comprar-los. Com sempre, la botiga comptarà amb els experts d'Apple que respondran totes les preguntes que puguin sorgir, així com el millor Servei Tècnic Oficial per a solucionar qualsevol problema amb els dispositius.

Entre els nombroses assistents, s'han lliurat auriculars Beats als cinc primers clients que han entrat a la botiga després de la seva inauguració a les 19h i s'han repartit centenars de regals commemoratius de l'esdeveniment. A més, a partir de les 16:30h de la tarda i fins les 20:30h, s'han realitzat sortejos de productes entre els quals destaquen un iPad i un iPhone.

La nova botiga obrirà tot l'any i oferirà als reusencs els serveis propis d'una gran ciutat com Reus, com les últimes novetats d'Apple, el millor servei personalitzat, les solucions a mida per a empreses, els seminaris gratuïts més interessants per aprendre a treure el màxim partit als dispositius i desenes d'accessoris per complementar-los.

Comentarios
Multimedia Diari