Iceta aplega 200 socialistes a la Selva del Camp

En el sopar del de militants i simpatitzants del PSC va demanar un fort compromís per unes possibles eleccions

02 septiembre 2019 09:17 | Actualizado a 03 septiembre 2019 17:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta va ajuntar 216 militants i simpatitzants socialistes en el sopar que el partit va celebrar dissabte a la nit al municipi de la Selva del Camp. El líder socialista va estar acompanyat de Josep Masdéu, cap de llista de la Selva del Camp; exalcalde i líder del PSC de Tarragona; Josep Fèlix Ballesteros, Andreu Martín, cap de llista del PSC de Reus; Joan Ruíz, diputat al Congrés o Rosa María Ibarra, congressista al Parlament de Catalunya, entre altres personalitats socialistes en un dels sopars més exitosos dels últims tres anys.

«Vinc cada any, perquè com més vinc a la Selva del Camp, millor em van les coses», va dir Miquel Iceta que afegia que en un curs molt marcat per les eleccions municipals i generals «estem molt contents dels resultats».

Ajut dels municipis
El primer secretari del PSC no va descartar la possibilitat d’una repetició de les eleccions generals o al Parlament de Catalunya i va aprofitar per demanar una organització i militància molt engrescada: «volem un partit més capaç de connectar amb el territori i animar a la militància a prosseguir amb l’esforç que ha fet que el PSC superés una crisi molt profunda».

Comentarios
Multimedia Diari