ImpaKtats porta a les Borges el seu rap amb noves cançons i versions

El Dídac i l’Adrià actuen divendres a la Sala Polivalent (23.30 hores) dins els actes de la Festa Major de Sant Antoni

16 enero 2019 12:08 | Actualizado a 16 enero 2019 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup de rap del Baix Camp ImpaKtats, format pel Dídac i l’Adrià, presenta a les Borges del Camp un directe fresc, ple de sorpreses, noves cançons i versions.

El concert tindrà lloc aquest divendres, a les 23.30 hores, a la sala polivalent en el marc de la festa major. Fa més d’un any que dos joves del Baix Camp, el Dídac (les Borges del Camp) i l’Adrià (Botarell), van començar a elaborar un nou projecte musical, escapant de les tendències i endinsant-se en un viatge musical que els portaria a llançar la seva primera maqueta i participar en diversos concursos musicals del Camp de Tarragona.

El Dídac i l’Adrià ja havien format altres projectes musicals que mai havien vist la llum. Fins a l’any 2016, que a les barraques de Reus van escoltar una remescla de la seva cançó preferida i van descobrir una sonoritat nova que els va portar a apostar per aquell estil. El grup va anar agafant forma i a principis de 2018, amb el termini per participar al Reussona a punt de tancar, van fer un últim esprint per publicar una maqueta de quatre cançons. Les lletres parlaven d’ecologisme i refugiats.

D’altra banda, inspirats en grups com Zoo, Aspencat i Orxata, les bases barregen rap amb música electrònica actual. Juntament amb la maqueta llancen el videoclip de la cançó Meravelles filmat per ells mateixos. I durant l’estiu passat van participar en concursos locals, com el de les Barraques de Riudoms; el Reussona, en què van guanyar la menció de millor grup més jove de 21 anys; i el Musicamp, on van quedar segons i van perdre l’oportunitat de participar en la final celebrada a l’Acampada Jove.

Comentarios
Multimedia Diari