Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Inauguració de les obres de remodelació del Tomb de Muralles de la Selva del Camp

El diumenge se celebrarà els Tres Tombs, que no es van poder realitzar en les seves dates habituals a causa de les obres

Redacció

Whatsapp
L’alcalde, Jordi Vinyals, mostrant el carril bici. FOTO: alba mariné

L’alcalde, Jordi Vinyals, mostrant el carril bici. FOTO: alba mariné

La Selva del Camp inaugurarà aquest cap de setmana les obres de remodelació integral del Tomb de Muralles, que han permès renovar els serveis, els equipaments i els espais per a vianants en tot l’àmbit que envolta el nucli antic. També s’ha creat un nou carril bici al voltant del nucli antic, a més de dignificar aquesta zona del poble i de guanyar espais d’aparcament fora del centre històric.

El dissabte 20 els ravals acolliran, durant tot el matí, activitats destinades a la mobilitat sostenible en família, com demostracions amb bicicletes i vehicles elèctrics, a més d’una xerrada a càrrec de Jordi Escolà, Assessor en mobilitat sostenible–CUÏC. Al migdia es preveu iniciar una ruta històricocultural per donar a conèixer detalls i fets relacionats amb el Tomb de Muralles i, de cara a la tarda, s’ha preparat una gimcana infantil amb bicicleta que es completarà amb un berenar popular amb coca i xocolata.

L’acte oficial d’inauguració serà a les 19 h, amb un concert a càrrec de Joan Reig, al nou espai polivalent dels Ponts. Els actes es tancaran amb un espectacle pirotècnic organitzat per la Colla de Diables de la Selva.

El diumenge se celebrarà els Tres Tombs, que no es van poder realitzar en les seves dates habituals a causa de les obres.

Temas

Comentarios

Lea También