Incendi forestal a Pradell de la Teixeta

Avui hi ha hagut altres focs de vegetació a Valls, Sant Carles de la Ràpita i Masdenverge

24 mayo 2018 16:19 | Actualizado a 24 mayo 2018 16:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues dotacions de bombers dels parcs de Reus i Falset han participat, a primeres hores de la tarda d'avui dijous, en les tasques d'extinció d'un incendi forestal que s'ha originat al terme municipal de Pradell de la Teixeta (Priorat).

El foc s'ha declarat minuts abans de les tres a l'indret conegut com a solar de la vila, en un barranc. En mitja hora els bombers han aconseguit controlar les flames, que finalment han cremat uns 900 metres quadrats de vegetació forestal.

En el Camp de Tarragona avui també hi ha hagut un altre incendi de vegetació, en aquest cas a Valls. Ha començat poc després de les quatre de la tarda en unes canyes i matollar a la carretera de Barcelona. Una dotació de bombers del parc de la capital de l'Alt Camp hi ha estat treballant durant una hora i mitja.

Terres de l'Ebre

Per una altra part, també avui a les Terres de l'Ebre s'han originat dos incendis més. El més important ha començat a tres quarts d'una de la tarda en un camp d'oliveres i garrofers situat entre l'avinguda de Catalunya i el carrer Mas de Barberans, a Sant Carles de la Ràpita. Les tasques d'extinció han anat a càrrec d'una dotació de bombers d'Amposta durant una hora i mitja.

I finalment, a les quatre de la tarda s'ha detectat un altre foc, en aquest cas en uns matolls situats al costat de la depuradora de Masdenverge. Han cremat 150 metres quadrats i les flames han estat sufocades per una dotació del parc d'Amposta, que ha estat treballant durant una hora.

Comentarios
Multimedia Diari