Ingressa a presó un home acusat de cometre dos robatoris en domicilis del Baix Camp

Ja va ser detingut el 14 de febrer per sis robatoris silenciosos en habitatges del Barri Fortuny de Reus

19 mayo 2017 15:38 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus (Baix Camp) van detenir el dia 10 d’abril un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Reus, com a presumpte autor de dos delictes de robatori a interior de domicili, un d’ells en grau de temptativa.

El primer dels robatoris va ser comés la nit del passat 7 de desembre en un domicili del carrer Camí de Tarragona de Reus. Segons la denúncia, un lladre va forçar el pany de la porta i va sostreure diverses joies valorades en més de 1.000 euros.

El segon dels robatoris va ser perpetrat la nit del 4 de març. En aquesta ocasió, un lladre va accedir a través d’una finestra a l’interior d’un domicili del carrer València. El soroll va despertar la víctima, que va sorprendre el lladre i el va foragitar.

Arran d’aquests robatoris, els mossos van obrir una investigació per identificar qui era el lladre. Després de diverses indagacions, els mossos van trobar indicis que apuntaven a un home que van detenir el 14 de febrer, per sis robatoris silenciosos en habitatges del Barri Fortuny de Reus.

En aquests sis fets delictius, el lladre va utilitzar un modus operandi molt similar a la temptativa de robatori silenciós del carrer València. La forma d’actuar consistia en accedir a través de les finestres en domicilis ubicats en plantes baixes mitjançant escalament. L’objectiu dels robatoris era sostreure diners, joies, llibretes bancàries i targetes de crèdit per fer reintegraments en caixers automàtics.

Després de diverses comprovacions en botigues de compravenda d’or de Reus, els mossos van constatar que el sospitós havia venut les joies sostretes el 7 de desembre. Seguidament van emetre una ordre policial que va permetre detenir-lo el 10 d’abril a Reus.

El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

 

Comentarios
Multimedia Diari