Intenten cremar un cotxe a Reus i troben dos pots amb marihuana al seu interior

Els fets van passar diumenge al carrer Maria Aurèlia Capmany del barri Mas Iglesias

04 julio 2017 18:16 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Bombers de la Generalitat van  apagar a última hora de la tarda de diumenge un petit incendi en un Opel Astra que li sortia fum de sota el capó. L’actuació, que va tenir lloc al carrer Maria Aurèlia Capmany (barri Mas Iglesias), va ser ràpida i els danys al vehicle, lleus.

Després de remullar el cotxe, es van adonar bombers i agents de la Guàrdia Urbana de Reus que l’incendi podría ser provocat, ja que l’origen de les flames i la fumada venia d’uns papers posats sota el cotxe.

Després d’apagar l’incendi, la Guàrdia Urbana va observar que a l’interior del cotxe hi havia una motxil·la amb dos pots que aparentaven tenir droga, possiblement cabdells de marihuana. Arrel d’aquesta troballa accidental, la Guàrdia Urbana va buscar el titular del vehicle, que va donar la coincidència que portava el cotxe 24 hores venut a un veí de Salou d’origen cubà. Quan van poder-lo localitzar, els agents van comprovar que la quantitat de droga era per a consum propi i, per tant, li van imposar una multa i no el van detenir. 

Comentarios
Multimedia Diari