Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ja es poden demanar els ajuts per la targeta d'autobús urbà de Reus per a persones amb discapacitat

Fins al 31 de desembre al web municipal

Redacció

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un autobus municipal de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ/DT

Imatge d'arxiu d'un autobus municipal de Reus. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ/DT

Des del passat 28 de setembre i fins al 31 de desembre es poden sol·licitar els ajuts per accedir a la targeta d'autobús urbà per a persones amb discapacitat. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web municipal, a l'apartat de tràmits de la seu electrònica.

Durant l'any 2015 es van concedir 132 ajuts en targetes de transport públic municipal. Del total de 132 targetes concedides, 107 eren amb dret a gratuïtat en l'ús del servei i 25 amb un descompte del 42% sobre la tarifa del títol. En la convocatòria de 2015 es va introduir com a novetat a les bases la possibilitat d'accedir a aquests ajuts a persones que, tot i no superar el barem de mobilitat reduïda o el 65% de discapacitat, es trobessin en situació de tenir un grau d'entre el 33% i el 65% de discapacitat i que necessitessin desplaçar-se en transport municipal per assistir a un projecte Rehabilitador per l'Ocupació (Servei de Teràpia Ocupacional) o d'Inserció Laboral (Servei Pre-laboral o Centre Especial de Treball).

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También