Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Jornades de portes obertes als centres educatius de Reus

El calendari de jornades de les visites s'enceta aquest dissabte 16 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'una escola de Reus. FOTO: Ajuntament de Reus

Imatge d'arxiu d'una escola de Reus. FOTO: Ajuntament de Reus

La Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística ha actualitzat al web municipal l'espai per informar a les famílies del nou calendari de les jornades de portes obertes que programen els centres educatius de la ciutat amb vista al nou procés de preinscripció en els diversos ensenyaments d'infantil i primària i de secundària.

El calendari de jornades de portes obertes als diferents centres educatius s'enceta aquest dissabte 16 de febrer. És previst que en els pròxims dies el Departament d'Ensenyament doni a conèixer la resolució en què s'aproven les normes de preinscripció i matrícula del curs 2019-2020. Un cop publicades aquestes normes al DOGC s'informarà dels terminis per presentar les sol·licituds i altres tràmits del procés.

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h (carrer de Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat.

Temas

Comentarios