Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Societat

Josep Jofré, nou president d'El Círcol de Reus

La nova junta prendrà possessió de l'entitat el 2 de novembre

Redacció

Whatsapp
Fotografia de família de la junta sortint i de l´entrant d´El Círcol de Reus. Foto: Ferran Estivill

Fotografia de família de la junta sortint i de l´entrant d´El Círcol de Reus. Foto: Ferran Estivill

Josep Jofré va ser proclamat aquest dilluns com a nou president de la societat cultural i recreativa El Círcol de Reus després que s’acreditessin les firmes dels socis que han avalat la seva candidatura.

La nova junta directiva està previst que prengui possessió de l’entitat el 2 de novembre i està formada per: Joan Ramon Pallejà, Joan Busquets, Ferran Teixidó, Marc Moncusí, Carles Tubella, Joaquim Brufau, Carlos Just, Antoni Roig, Antoni Maduell i Joan Ramon Jounou.

Jofré és un empresari del sector farmacèutic molt conegut a la ciutat per la seva vinculació amb altres entitats com ara la Reial Congregació de la Sang. També va ser regidor de CiU al capdavant de la cartera d’Empresa i Ocupació durant els primers anys de l’anterior mandat de Carles Pellicer.

Josep Jofré substitueix al capdavant d’El Círcol a Francesc Gras, qui ha estat president els darrers vuit anys donant un nou impuls a l’entitat i obrint-la a la ciutadania. Entre les principals actuacions que ha portat a terme la junta que ha encapçalat els darrers dos mandats destaquen la culminació del llarg procés de declaració d'El Círcol i del Teatre Fortuny, propietat de l'entitat, com a Bé Cultural d'Interès Nacional (i de retruc estalviant-se l'IBI d'uns 24.000€ anuals); la recuperació del Carnaval al Teatre Fortuny amb concerts i actuacions en directe amb fins benèfics; la creació del Club el Caliquenyo, el primer club de fumadors de tot l'Estat, o la consolidació del cicle de conferències.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También