Josep Jofré, nou president d'El Círcol de Reus

La nova junta prendrà possessió de l'entitat el 2 de novembre

19 mayo 2017 17:45 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Josep Jofré va ser proclamat aquest dilluns com a nou president de la societat cultural i recreativa El Círcol de Reus després que s’acreditessin les firmes dels socis que han avalat la seva candidatura.

La nova junta directiva està previst que prengui possessió de l’entitat el 2 de novembre i està formada per: Joan Ramon Pallejà, Joan Busquets, Ferran Teixidó, Marc Moncusí, Carles Tubella, Joaquim Brufau, Carlos Just, Antoni Roig, Antoni Maduell i Joan Ramon Jounou.

Jofré és un empresari del sector farmacèutic molt conegut a la ciutat per la seva vinculació amb altres entitats com ara la Reial Congregació de la Sang. També va ser regidor de CiU al capdavant de la cartera d’Empresa i Ocupació durant els primers anys de l’anterior mandat de Carles Pellicer.

Josep Jofré substitueix al capdavant d’El Círcol a Francesc Gras, qui ha estat president els darrers vuit anys donant un nou impuls a l’entitat i obrint-la a la ciutadania. Entre les principals actuacions que ha portat a terme la junta que ha encapçalat els darrers dos mandats destaquen la culminació del llarg procés de declaració d'El Círcol i del Teatre Fortuny, propietat de l'entitat, com a Bé Cultural d'Interès Nacional (i de retruc estalviant-se l'IBI d'uns 24.000€ anuals); la recuperació del Carnaval al Teatre Fortuny amb concerts i actuacions en directe amb fins benèfics; la creació del Club el Caliquenyo, el primer club de fumadors de tot l'Estat, o la consolidació del cicle de conferències.

Comentarios
Multimedia Diari