Junts per Reus proposa construir habitatge públic a la zona de la Riera de Miró

Es construiria sobre l'actual zona blava de superfície, que passaria a ser un aparcament subterrani 

03 mayo 2019 07:54 | Actualizado a 03 mayo 2019 08:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde i alcaldable de Junts per Reus, Carles Pellicer, ha posat aquest dijous sobre la taula un projecte de reforma de l’àmbit de l’aparcament de la Riera de Miró. Concretament, la seva proposta passa per construir habitatges públics i una zona verda. A més a més, també es planteja habilitar en aquesta mateixa zona un pàrquing subterrani de dos plantes, que permetria passar de les actuals 186 places a un total de 400.

«La ciutadania ens demana habitatge assequible i admetem que aquí hi ha una mancança», manifestat aquest dijous Pellicer, qui també subratlla que cal habilitar més parcament: «Si volem ser més atractius, cal garantir espais d’estacionament». D’altra banda, Junts per Reus ha ampliat l'àmbit d'actuació a una segona línea de projectes: recuperar l’antiga escola Rubió i Ors per convertir-la en un equipament públic.

Després d’haver encarregat un estudi per analitzar aquesta possibilitat, i sempre comptant amb l'aprovació dels veïns, l’objectiu és disposar «d’un nou espai al servei de la ciutadania amb la idea de potenciar la vida associativa», ha explicat Carles Pellicer, al costat dels candidats Montse Vilella, Montserrat Caelles i Pep Cuerba.

Comentarios
Multimedia Diari