Junts per Riudoms ratifica la candidatura de Sergi Pedret

Serà el cap de llista a les eleccions del mes de maig. Va substituir a Josep Cruset, quan aquest va ser nomenat president del Port de Tarragona

08 febrero 2019 11:47 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La candidatura de Sergi Pedret a les eleccions municipals de 2019 va prenent forma a mesura que avança el seu mandat com a alcalde de Riudoms.

Pedret que dijous per la nit va ser ratificat com a cap de llista per l’assemblea del Partit Demòcrata, concorrerà a la reelecció sota les sigles de “Junts per Riudoms”, ja que ha afirmat: «són les sigles que millor defineixen la nostra manera de ser i la nostra manera de fer», referint-se tant a l’equip de govern actual com a la candidatura que està construint.

En el seu discurs, el cap de llista ha agraït el suport dels associats i ha explicat que vol fer una campanya positiva, honesta i amb projectes de futur. Segons Pedret, «Riudoms entra a una etapa decisiva» amb «projectes de futur» que permetran millorar la qualitat de vida i el benestar dels riudomencs.

El candidat demòcrata ha destacat la feina feta fins ara en matèria d’obres al nucli antic, millora dels equipaments municipals, polítiques de joventut i atenció social, entre d’altres realitzacions assolides en aquest mandat municipal; i ha senyalat els plans de competitivitat turística, de comerç local, de joventut i de dinamització del nucli antic com les línies mestres que permetran dissenyar el futur de Riudoms.

Sergi Pedret ha estat regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica de 2015 a 2018, i va ser elegit alcalde pel ple municipal de Riudoms el passat dia 1 de desembre.

Pedret té 35 anys d’edat, és pare de dues filles i empresari en el sector dels subministraments industrials. En aquest moments, suma quasi quatre anys d’experiència com a regidor: tres anys i mig al capdavant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal 2015-2019 i quasi tres mesos com a Alcalde.

Comentarios
Multimedia Diari