Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Junts per Riudoms ratifica la candidatura de Sergi Pedret

Serà el cap de llista a les eleccions del mes de maig. Va substituir a Josep Cruset, quan aquest va ser nomenat president del Port de Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Junts per Riudoms

FOTO: Junts per Riudoms

La candidatura de Sergi Pedret a les eleccions municipals de 2019 va prenent forma a mesura que avança el seu mandat com a alcalde de Riudoms.

Pedret que dijous per la nit va ser ratificat com a cap de llista per l’assemblea del Partit Demòcrata, concorrerà a la reelecció sota les sigles de “Junts per Riudoms”, ja que ha afirmat: «són les sigles que millor defineixen la nostra manera de ser i la nostra manera de fer», referint-se tant a l’equip de govern actual com a la candidatura que està construint.

En el seu discurs, el cap de llista ha agraït el suport dels associats i ha explicat que vol fer una campanya positiva, honesta i amb projectes de futur. Segons Pedret, «Riudoms entra a una etapa decisiva» amb «projectes de futur» que permetran millorar la qualitat de vida i el benestar dels riudomencs.

El candidat demòcrata ha destacat la feina feta fins ara en matèria d’obres al nucli antic, millora dels equipaments municipals, polítiques de joventut i atenció social, entre d’altres realitzacions assolides en aquest mandat municipal; i ha senyalat els plans de competitivitat turística, de comerç local, de joventut i de dinamització del nucli antic com les línies mestres que permetran dissenyar el futur de Riudoms.

Sergi Pedret ha estat regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica de 2015 a 2018, i va ser elegit alcalde pel ple municipal de Riudoms el passat dia 1 de desembre.

Pedret té 35 anys d’edat, és pare de dues filles i empresari en el sector dels subministraments industrials. En aquest moments, suma quasi quatre anys d’experiència com a regidor: tres anys i mig al capdavant d’unes de les regidories clau d’aquest mandat municipal 2015-2019 i quasi tres mesos com a Alcalde.

Temas

Comentarios

Lea También