Jutjat per ingressar al banc vint bitllets falsos de 100 dòlars a les Borges del Camp

El fiscal demana per a l’acusat quatre anys de presó i una indemnització de 1.800 euros per un delicte de falsificacio de moneda
 

05 enero 2021 09:05 | Actualizado a 05 enero 2021 09:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un home que va ingressar en una sucursal bancària de les Borges del Camp 2.000 dòlars en bitllets falsos s’enfronta a una pena de quatre anys de presó, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia per un delicte de falsificació de moneda. Aquesta també demana que indemnitzi l’entitat bancària amb 1.801,59 euros. El judici tindrà lloc el proper mes de gener a l’Audiència Provincial de Tarragona.

L’acusat és un ciutadà veneçolà sense antecedents penals, sense cap arrelament a Espanya. Segons les conclusions provisionals de la Fiscalia, en una data no determinada de 2015, el processat va ingressar a una entitat bancària situada al número 83 de l’avinguda Magdalena Martorell de les Borges del Camp vint bitllets falsos de 100 dòlars americans cadascun. I ho va fer, segons el Ministeri Públic, sabent de la seva falsedat i actuant en connivència amb els creadors de la moneda falsa, que no han pogut ser identificats.

L’acusació sol·licita que la pena privativa de llibertat se substitueixi per l’expulsió del país

El fiscal demana que la pena de presó sigui substituïda per l’expulsió d’Espanya, país al qual no podrà tornar abans de set anys. I que mentre no sigui expulsat ingressi en un centre penitenciari, tot i que l’expulsió s’ha de fer en el termini de 30 dies.

Durant la seva declaració davant el jutge instructor, el processat va dir que el seu germà havia venut part del negoci del seu pare i li va donar uns 3.200 dòlars. Va lliurar els diners al gerent del banc i que el 27 de març li van retenir 1.801,59 euros en haver-se detectat els bitllets falsos, 1.801,59 euros en haver-se detectat els bitllets falsos, un fet que ni ell ni el seu germà coneixien.

Comentarios
Multimedia Diari