L'ACA destina 77.800 euros a la Febró

L'Agència Catalana de l'Aigua aprova ajuts pel Baix Camp arrel del temporal del gener

30 abril 2020 10:39 | Actualizado a 30 abril 2020 10:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat aquest dimarts dues subvencions directes, amb una inversió conjunta de 92.500 euros, per a reparar infraestructures de subministrament en alta del Baix Camp i l’Alt Urgell malmeses pels aiguats de finals d’octubre de 2019.

Concretament es destinaran més de 77.800 euros per a l’Ajuntament de la Febró i més de 14.600 euros per al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

A la Febró, els treballs consistiran en substituir un tram de canonada de la captació d’aigua del poble i l’arranjament de la coberta de la sala de cloració, mentre que a l’Alt Urgell es preveuen diverses mesures per a reparar la xarxa que subministra la Vall del Corb a través del Canal d’Urgell.

El termini màxim d’execució de les actuacions subvencionades serà el 31 d’octubre de 2020.

Nova línia ajuts transport aigua en camions cisterna

En la sessió del consell d’aministració de l’ACA d’aquest dimecres també s’han aprovat les bases d’una nova línia d’ajuts per al cofinançament de les despeses generades pel transport d’aigua en camions cisterna i l’execució de petites obres d’emergència.

Aquesta línia s’aprova per a garantir el subministrament d’aigua amb municipis que han tingut problemes d’abastament en els darrers mesos, atorgant fins a un màxim de 80.000 euros per sol·licitud. L'import de la subvenció es calcularà en funció de la població censada del municipi beneficiat (a menys població major aportació de l’ajut).

Comentarios
Multimedia Diari